
lasanjeplaate
200 g kanahakkliha2 sibulat
praadimiseks pisut õli
1 porgand
1 punane paprika
1 õun
2 sl Teriyaki kastet
Maitseaineid
Juustukaste:
1 l piima
0,75 d jahu
200 g juustu
muskaati
musta pipart
soola
Peale riivitud juustu
1 l piima
0,75 d jahu
200 g juustu
muskaati
musta pipart
soola
Peale riivitud juustu
Kalla pannile törts õli ja prae hakkliha kergelt läbi. Lisa hakitud sibul, paprikakuubikud ja riivitud porgand. Vähenda kuumust ja prae köögiviljad poolpehmeks, lisa teriyaki kaste, vajadusel pisut vett ning riivitud õun ning prae veel pisut. Maitsesta. Siis võta pann tulelt.Juustukastme jaoks sega jahu umbes 2 dl külma piimaga. Ülejäänud piim lase potis keema tõusta, nirista pidevalt segades hulka jahusegu. Keeda vaiksel tulel kogu aeg segades paar minutit. Tõsta pott tulelt ja lisa riivitud juust. Jahvata sisse muskaati (sellega mitte üle pingutada) ja musta pipart. Kui juust on sulanud, lisa vajadusel veel soola.Võta lasanjevorm ja tõsta põhjale kõigepealt juustukastet, seejärel lao peale lasanjeplaadid, siis tõsta hakkliha-köögivijasegu ja peale taas pisut juustukastet. Lao nii mitu kihti. Kõige peale jääb juustukaste. Kui meeldib, võid veel juustu peale riivida. Küpseta 200 kraadises ahjus umbes 40 min. Lase enne serveerimist seista umbes 15 min.
No comments:
Post a Comment